ΔΡΑΣΤΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ

 

 

ICARIDIN

Η icaridin είναι μία σύγχρονη, υψηλής αποτελεσματικότητας συνθετική δραστική ουσία που βασίζεται στο μοντέλο της πιπερίνης, που είναι μια οργανική ένωση που βρίσκεται στα φυτά του μαύρου πιπεριού. Οι επιστήμονες του Autan® στη Γερμανία αφιέρωσαν χρόνια αξιολογώντας εκατοντάδες διαφορετικές δραστικές ουσίεςς, αναζητώντας την ιδανική σύνθεση για Ευρωπαίους καταναλωτές που προσφέρει αποτελεσματικότητα, ασφάλεια και συμβατότητα με την επιδερμίδα. Οι συνθέσεις μας με icaridin είναι χωρίς προσθήκη αρώματος, άχρωμες, μη λιπαρές και είναι συχνά κατάλληλες για ευαίσθητη επιδερμίδα.

Η icaridin δρα απωθώντας τα έντομα. Αυτό σημαίνει ότι τα έντομα απομακρύνονται από την επιδερμίδα ή τα ρούχα στα οποία έχει προστεθεί icaridin και δεν τσιμπούν εάν βρεθούν σε επιδερμίδα ή ρούχα όπου έχει προστεθεί icaridin. Όταν εφαρμόζεται σωστά, η icaridin σχηματίζει ένα φράγμα ατμών στην επιφάνεια της επιδερμίδας που αποτρέπει τα κουνούπια από το να προσγειωθούν πάνω της και είναι επίσης πολύ αποτελεσματική κατά των τσιμπουριών και άλλων εντόμων. 


DEET

Αναπτύχθηκε αρχικά από τον στρατό των ΗΠΑ το 1946 για χρήση από στρατιωτικό προσωπικό σε περιοχές μολυσμένες με έντομα, η διαιθυλοτολουαμίδιοη ή απλά «DEET», είναι ένα από τα παλαιότερα και πιο γνωστά ενεργά συστατικά στην αγορά και εξακολουθεί να συνιστάται από πολλά ευρωπαϊκά κράτη για ταξιδιώτες που πηγαίνουν σε περιοχές μολυσμένες με κουνούπια. Το DEET είναι αποτελεσματικό στην απώθηση κουνουπιών, τσιμπουριών και πολλών άλλων εντόμων που τσιμπούν.

Το DEET λειτουργεί προκαλώντας σύγχυση και παρεμβαίνοντας στους υποδοχείς που βρίσκονται στις κεραίες ενός κουνουπιού, αποτρέποντας τα κουνούπια από το να προσγειωθούν στην επιδερμίδα και να τσιμπήσουν. Αυτοί οι υποδοχείς χρησιμοποιούνται για την ανίχνευση της θερμότητας του σώματος, του διοξειδίου του άνθρακα και των χημικών ουσιών της επιδερμίδας κατά την αναζήτηση θηραμάτων.


EUCALYPTUS CITRIODORA OIL, HYDRATED, CYCLIZED

Φτιάχνεται από το αποσταγμένο έλαιο των δέντρων Eucalyptus citriodora, η Eucalyptus citriodora oil, hydrated, cyclized (γνωστή και ως OLE - Έλαιο ευκαλύπτου λεμονιού) είναι μια δραστική ουσία φυτικής προέλευσης με αποδεδειγμένη απωθητική δράση - σε αντίθεση με άλλες ουσίες φυτικής προέλευσης, όπως τα αιθέρια έλαια Σιτρονέλα και Γεράνιο. Είναι η μόνη φυτικής προέλευσης εντομοαπωθητική δραστική ουσία που συνιστάται από το CDC (Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ) για την πρόληψη τσιμπημάτων από κουνούπια. Συστήνεται πάντα να ακολουθείτε τις οδηγίες από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας για την προστασία σας από τα έντομα.

Το Autan® Defense Plant-Based Spray έχει ευχάριστη αίσθηση στην επιδερμίδα και τη δραστική ουσία Eucalyptus citriodora oil, hydrated, cyclized, που αποτελεί τέλεια λύση για όσους αναζητούν προστασία από τα έντομα με δραστικές ουσίες φυτικής προέλευσης.

FamilyProductShot_2023