Τα προϊόντα  Autan® Defense είναι μια εξειδικευμένη, αποκλειστικά διαθέσιμη σε φαρμακεία σειρά προϊόντων που έχει σχεδιαστεί για να προστατεύει εσάς και όσους αγαπάτε από τσιμπήματα κουνουπιών, που σας προσφέρει η αξιόπιστη μάρκα Autan® με πάνω από 60 χρόνια εμπειρίας στην προστασία κατά των εντόμων.


Ιστορικό 

Το Autan® δημιουργήθηκε το 1955 και έκτοτε εργάζεται ακούραστα για να αναπτύσσει προϊόντα που μπορείτε να εμπιστεύεστε, αποτελώντας την νούμερο 1 μάρκα εντομοαπωθητικών σώματος στην Ευρώπη.* Είμαστε οι πρωτοπόροι στον τομέα των εντομοαπωθητικών σώματος και παράγουμε προϊόντα κατάλληλα ώστε να κρατάτε τα κουνούπια σε απόσταση, με σκοπό εσείς και η οικογένειά σας να έχετε αξιόπιστη προστασία.

Επιπλέον: Η μητρική μας εταιρεία SC Johnson πιστεύει στην ελευθερία της υπαίθριας διασκέδασης, όπου είμαστε όλοι πιο χαρούμενοι, υγιείς και χαλαροί. Συνεπώς, στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε προστασία τις στιγμές που βρίσκεστε στην ύπαιθρο. Είτε γυμνάζεστε, είτε κάνετε ηλιοθεραπεία, χάρη στη μάρκα Autan® δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τα κουνούπια.

Η SC Johnson μας ανέθεσε να βελτιώσουμε τις ζωές των μελλοντικών γενεών. Έτσι, εκτός από την καθημερινή προστασία από τα κουνούπια σε εξωτερικούς χώρους, αναπτύσσουμε επίσης προγράμματα προστασίας κατά των κουνουπιών και υποστηρίζουμε επιστημονικές μελέτες για τα κουνούπια, που αλλάζουν εκατομμύρια ζωές.

*Ο υπολογισμός της S. C. Johnson & Son, Inc. βασίζεται εν μέρει σε δεδομένα που αναφέρθηκαν από τη NielsenIQ μέσω της Παγκόσμιας Ολοκληρωμένης Υπηρεσίας Παρακολούθησης για την Κατηγορία Προσωπικών Εντομοαπωθητικών για 52 εβδομάδες, που έληξε τον Οκτώβριο του 2022, για το σύνολο των χωρών της Ευρώπης. Πνευματικά δικαιώματα © 2022, Nielsen Consumer LLC.

 
FamilyProductShot_2023

Επιστήμη των εντόμων 

 

Οι ερευνητές στο Κέντρο Επιστημών Εντόμων SC Johnson Center for Insect Science™, που ιδρύθηκε το 1957, είναι αφοσιωμένοι στην επιστημονική έρευνα των εντόμων για πάνω από 60 χρόνια. 

Προσπαθούμε να κατανοήσουμε και να διαχειριστούμε καλύτερα τα έντομα και από τη δεκαετία του 1950, μελετούμε και προωθούμε τις επιστήμες της βιολογίας, της φυσιολογίας, της οικολογίας, της συμπεριφοράς, της τοξικολογίας, της διαχείρισης προσβολών, του αστικού ελέγχου εντόμων.  

Είμαστε αφοσιωμένοι στην παγκόσμια καινοτομία, την ηγεσία της επιστημονικής έρευνας για τα έντομα και την προώθηση της οικογενειακής υγείας. Οι επιστήμονές μας είναι παθιασμένοι με αυτό που κάνουν και συνεχίζουν να βοηθούν τις οικογένειες σε όλο τον κόσμο να μάθουν πώς να χρησιμοποιούν προϊόντα ελέγχου εντόμων.

 

Δείτε όλα τα προϊόντα Autan® Defense

Με την εμπειρία της μάρκας Autan® στη μελέτη των εντόμων για περισσότερα από 60 χρόνια, η σειρά μας που διατίθεται αποκλειστικά στα φαρμακεία προσφέρει μια ευρεία γκάμα προϊόντων για τις μοναδικές σας ανάγκες και την προστασία της επιδερμίδας σας από τα κουνούπια.